BEAUTY IS NOT SOMETHING YOU BUY .. INSTEAD, BEAUTY IS WHAT LIES WITHIN .

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Am sufletul intrat in moarte clinica .


@ face parte din imaginatia mea .

Trupul ei era treaz, mai treaz decat o cafea fara zahar, dar sufletul ii era bolnav . Probabil ca in viata ei totul a mers perfect, dar nu se simtea implinita . Castelul ala frumos in care a stat 18 ani s-a sfaramat intr-o secunda . Timpul este o boala rara a sufletului, ne confruntam cu totii cu ea, insa numai cei cu adevarat intelepti stiu sa se vindece .
Singuratatea . Face parte din timp . Ea, a intrat in acest joc de nimic al ielelor . Orbita de faima fizica a uitat de ea . Divinizata, a crezut ca nimic nu mai conteaza . Ca este mereu cu cineva in umbra care sa-i zica " Asa nu este bine " .
In drumul sau spre succes, a " reusit " sa uite de familie, de prieteni si mai ales de fiinta pe care inainte o iubea pana la infinit . Goala si falsa .. Telefonul nu-i mai sunase de ceva timp ..
Acum, bolnava, sta pe canapea cu cana de ceai si cu pachetul aproape plin de tigari . Nu are niciun chef de ceai, dar ii place atingerea calda a acesteia . De tigari nici nu mai vorbesc . Azi, tavanul nici nu-i mai zambeste ca altadata, e pustiu si trist .
18 ani mizerabili, a pierdut tot ce avea .. Regreta, isi doreste din tot sufletul care i-a mai ramas intact .. sa poata da timpul inapoi .. Spiritual, in moarte clinica isi aduce aminte de vremurile in care zambea pentru ca vroia ..
Nu mai avea mult de "trait " in situatia aia .. Vroia o minune ..
si ..
Dintr-o data ..
se aude un zgomot ..
este telefonul ei ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu