BEAUTY IS NOT SOMETHING YOU BUY .. INSTEAD, BEAUTY IS WHAT LIES WITHIN .

luni, 30 noiembrie 2009

Redd's talk about style =X


Aparenta . Cred ca cu totii ne-am lovit macar o data de kkt`u asta ..
In viata nu e important felul in care arati sau cum esti imbracat . " Nu toate pizdele sexi sunt comori " e o vorba . ;] Ma pot referi in mod special intr-o relatie, intr-o prietenie . Dragostea nu tine cont de varsta si .. sex chiar . Nu sunt o discriminanta sau rasista . Consider ca fiecare s-a nascut liber si egal intr-un mod sau altu . Am mai auzit persoane spunand .. " Nu domne .. mie-mi plac blondele/brunetele .. asa ca nu ai sanse . " Astia sunteti voi, niste superficiali ! Nu cred ca este nevoie de asa persoane pe pamant ;] Termiteee ! Whatever .. fiecare cu conceptiile sale .
Arta, muzica buna, bunul simt .. toate s-au dus dreacu` ! Totusi, la ora asta, ma vad intr-un hamac undeva la tara, departe cu o tigare de calitate facand " misto " de viata . [ am zis-o fara niciun pic de superficialitate =]] .. ] Cum ar zice cineva " Caci ideile bune sunt alea nascute din fum " .. si bine zice !
Eu .. ei bine .. eu iubesc un rasarit de soare la malul marii, insa un apus deja e " apogeul fericirii " =]] .. iubesc un prieten bun in locul miilor de persoane false, o dragoste eterna, o haina de calitate, o tigare la fel de buna .. Prefer sa fiu o visatoare . Cred cu tarie ca realitatea e pentru cei care nu fac fata imaginatiei . Exista o speranta mereu acolo ..
In ciuda aparentelor .. ar trebui sa dam o sansa tuturor persoanelor . Nu stii ce iti poate rezerva viitorul, pentru ca .. viitorul ti-l faci tu mereu :] Sunt multi neapreciati la adevarata lor valoare, subestimati.. trist !
Mai cred ca SEXUL e pentru retarzi, distrusi, termite ! Prefer sa-l numesc dragoste si atata timp cat ii zic asa, inseamna ca nu multi il primesc . La chestia asta, sper sa nu sune ridicol, dar doar super-putine persoane m-au inteles . God, voi sunteti praf mah ? =] Anyway ..
Sfatul meu e .. Cititi o carte ! =] Priviti lumea dincolo de latura fireasca a ei . Credeti cu tarie in voi .. se poate muta pamantul cu aceasta credinta . Asta incerc sa fac de mica .. Sa cred in mine ! Nu prea reusesc, dar nu-i panica! :]
Omorati scutul asta de kkt care ne desparte de " implinire " si bun simt .

* Va pupa Jean =] *

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu